Για τις Επικουρικές Συντάξεις

Η τρικομματική κυβέρνηση ετοιμάζεται να βάλει ταφόπλακα και να καταργήσει τις επικουρικές συντάξεις μετά από την κατακρεούργηση που έχει επιβάλλει. Οι  κύριες συντάξεις να φθάσουν στα προνοιακά βοηθήματα.
     Αυτό απαιτεί το κεφάλαιο και η Ε.Ε, αυτό εφαρμόζουν. Επιδιώκουν πάνω στην καταστροφή των δικαιωμάτων των εργαζομένων, των συνταξιούχων την εξαθλίωσή τους και τα συντρίμμια του λαού,  να οικοδομήσουν την καπιταλιστική ανάπτυξη που ευθύνεται για την καπιταλιστική κρίση.
     Οι εργαζόμενοι μαζί οι συνταξιούχοι δεν έχουν άλλο δρόμο από τον δρόμο του οργανωμένου αγώνα, με απαίτηση: καμιά νέα περικοπή, αποκατάσταση στις Κύριες και Επικουρικές συντάξεις, στα δώρα, επιδόματα, καμία περικοπή στις Κοινωνικές Δαπάνες, στα Φάρμακα, στην Υγεία και την  Ιατροφαρμακευτική Περίθαλψη. Κατάργηση των χαρατσιών της φοροληστείας, των φόρων στο πετρέλαιο,  όλων των αντεργατικών, αντιασφαλιστικών, αντιλαϊκών, νόμων και διατάξεων, μνημονίων, εφαρμοστικών διατάξεων και δανειακών συμβάσεων, που μας έχουν καταδικάσει στη φτώχεια, την δυστυχία, την εξαθλίωση. Οι συνταξιούχοι μαζί και οι εργαζόμενοι έχουν πληρώσει με τον μόχθο τους και το αίμα της ζωής τους τα πάντα,  συντάξεις, φάρμακα, παροχές κοινωνικής ασφάλισης. Δεν χρωστάνε σε κανέναν, αντίθετα τους χρωστάνε όλο τον πλούτο που έχουν στα σεντούκια τους οι τραπεζίτες οι εφοπλιστές οι μεγολοβιομήχανοι
Έχουν το δικαίωμα μιας αξιοπρεπούς συνταξιουχικής ζωής, να ζήσουν καλύτερα αυτοί  και τα παιδιά τους. Έχουν το δικαίωμα να έχουν τις συντάξεις τους, τα φάρμακα και όλες τις ασφαλιστικές παροχές που έχουν πληρώσει και τους έχουν αφαιρέσει.

Κατηγορία: