Η Ομοσπονδία Συνταξιούχων Ελλάδας ΙΚΑ-ΕΤΜ καταδικάζει τον αυταρχισμό της Κυβέρνησης

Η Ομοσπονδία Συνταξιούχων Ελλάδας ΙΚΑ-ΕΤΜ καταδικάζει τον αυταρχισμό και απάνθρωπη συμπεριφορά (χημικά, τραυματισμοί, ξυλοδαρμοί κλπ) της κυβέρνησης σε όσους πήγαν να υπερασπιστούν τα σπίτια τους στους πλειστηριασμούς που επιχειρήθηκαν κατά της λαϊκής κατοικίας. Όπως και την εντολή της για επίθεση του κατασταλτικού μηχανισμού στους απεργούς στον «ΚΑΡΙΠΙΔΗ» και σε όσους συμπαραστάθηκαν σ’ αυτούς συνοδευόμενη μάλιστα με συλλήψεις στις όποιες συμπεριλαμβάνεται και ο Πρόεδρος του Σωματείου Συντ/χων ΙΚΑ Ιωαννίνων Παναγιώτης Κάλπης.

        Καταγγέλλουμε όλες αυτές τις αντιλαϊκές πρακτικές της κυβέρνησης που δεν έχουν να ζηλέψουν από τις προηγούμενες κυβερνήσεις και σ’ αυτόν τον τομέα. 

        Καλούμε τους συνταξιούχους να δώσουν αγωνιστική απάντηση στον αυταρχισμό της κυβέρνησης και στην αντιλαϊκή της πολιτική με την Πανελλαδική συγκέντρωση των συνταξιούχων στο Σύνταγμα στις 15/12/2017 στις 5μ.μ. όπως και με την συμμετοχή τους στην απεργία στις 14 Δεκέμβρη διεκδικώντας όσα μας έχουν αφαιρέσει : την 13η σύνταξη, την επιστροφή του ΕΚΑΣ, αφορολόγητο 12.000 ευρώ, Δημόσια δωρεάν Υγεία για όλους κτλ. 

Κατηγορία: