Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Παναττική Πανσυνταξιουχική Συγκέντρωση έξω από το Υπ. Οικονομικών

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Παναττική Πανσυνταξιουχική συγκέντρωση των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων στο Σύνταγμα χθες το βράδυ με κύριο θέμα τη καταβολή της 13ης – 14ης σύνταξης.

          Οι συνταξιούχοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των οργανώσεων τους και παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, το κρύο και τη βροχή έδωσαν το παρών στον αγώνα για την ανατροπή των βάρβαρων πολιτικών της Ευρ. Ένωσης του κεφαλαίου.

          Από νωρίς στήθηκαν τα καζάνια για τη φασολάδα, τις φακές και τη γίδα που μαζί με τα άλλα εδέσματα προσφορά των σωματείων δημιουργήθηκε ευχάριστη ατμόσφαιρα που μέσα από εκεί βγαίνει η αισιοδοξία για την επιτυχία των αγώνων μας.

          Οι διοργανωτές της εκδήλωσης ευχαριστούν το μουσικό συγκρότημα «Ρωμιοσύνη» που αφιλοκερδώς πλούτισε με τραγούδια τη συγκέντρωση που παρά τη βροχή μελωδίες πλημμύρισαν τη πλατεία. Επίσης ευχαριστούν τους καλλιτέχνες Γ. Ανδρεάτο, Μ. Ανδρουλιδάκη, Ρ. Αντωνοπούλου, Β. Λέκκα, Β. Κορακάκη, Γ. Σαρρή οι οποίοι προσφέρθηκαν να στηρίξουν τον αγώνα μας προσφέροντας την τέχνη τους που όμως η εμφάνιση τους ματαιώθηκαν από την καταρρακτώδη βροχή και όσους άλλους βοήθησαν στην οργάνωση. Επίσης ευχαριστούμε το Συνδικάτο Επισιτισμού που πρόσφερε πολύτιμη υπηρεσία στην ετοιμασία του πλούσιου γεύματος.

          Ο αγώνας δεν σταματάει εδώ. Οι συνταξιούχοι παρά τα ηλικιακά τους προβλήματα ξεδιπλώνουν παραπέρα τον αγώνα τους και δεν κατεβάζουν τον πήχη των αιτημάτων τους με επόμενο ραντεβού στη Πλατεία Εθνικής Αντίστασης 18 Δεκέμβρη 10π.μ. και πορεία στο Υπουργείο Εργασίας για τα αιτήματα που παλεύουμε με απαίτηση να συναντηθούμε με τον Υπουργό που 8 μήνες αρνείται να δεχτεί αντιπροσωπία μας.

          Καλούμε τους συναδέλφους να δώσουν για άλλη μια φορά το αγωνιστικό παρών και σ’ αυτή την αγωνιστική εκδήλωση ενάντια στις πολιτικές, κυβέρνηση – Ευρ. Ένωση – Κεφαλαίου που μας πετούν στον καιάδα της φτώχειας.

Δεν θα ζήσουμε με ψίχουλα.

Κατηγορία: