Οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις χαιρετίζουν τους χιλιάδες συνταξιούχους που μαζικά – αγωνιστικά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και συμμετείχαν απ’ όλες τις γωνιές της Χώρας στην μεγάλη Πανελλαδική Συγκέντρωση των Συνταξιούχων.

Οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις χαιρετίζουν τους χιλιάδες συνταξιούχους που μαζικά – αγωνιστικά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα τους και συμμετείχαν απ’ όλες τις γωνιές της Χώρας στην μεγάλη Πανελλαδική Συγκέντρωση των Συνταξιούχων τη Παρασκευή 15/12/2017 δίνοντας έτσι για άλλη μια φορά το στίγμα της αγωνιστικής τους θέλησης. 

            Με περισσότερα από 70 πούλμαν που έφτασαν οι συνάδελφοι στο Σύνταγμα και τους χιλιάδες της Αττικής υπόγραψαν την θέληση τους να αγωνιστούν ακόμα παραπέρα για να ανατρέψουν την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και τους νόμους που πετσοκόβουν τις συντάξεις που ψήφισαν οι προηγούμενοι και νυν κυβερνώντες αρνούμενοι την προπαγάνδα της περί «δίκαιας ανάπτυξης» που δεν είναι δυνατό άλλωστε να υπάρξει στο σύστημα που ζούμε.

            Οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις εκφράζουν τις ευχαριστίες τους τόσο στα καλλιτεχνικά συγκροτήματα που προσέφεραν αφιλοκερδώς τη μουσική τους στους συγκεντρωμένους όσο και τους συναδέλφους επισιτιστές που η συμβολή τους ήταν καθοριστική σε όλη τη διαδικασία του γεύματος που προσφέρθηκε στους συγκεντρωμένους.

            Επίσης εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια συναδέλφου ο οποίος δεν τα κατάφερε να φτάσει στη συγκέντρωση επειδή τον πρόδωσε η καρδιά του μόλις ήρθε το πούλμαν που τον μετέφερε, από την Πάτρα, στο Ζάππειο.

            Δεν παραλείπουμε όμως να σημειώσουμε την στάση και την συμπεριφορά των οργάνων της αστυνομίας τα οποία προέτρεπαν τους οδηγούς των αυτοκινήτων στο Σύνταγμα να περάσουν μέσα από τους συγκεντρωμένους με προφανή σκοπό να διαλύσουν τμήμα της μεγαλειώδης συγκέντρωσης.

            Τέλος τονίζουμε ότι όταν οι συνάδελφοι δίνουν το αγωνιστικό παρών απ’ όλη τη Χώρα η υπόσχεση τους αυτή για αγώνα φορτώνει τις οργανώσεις μας με ακόμα μεγαλύτερο χρέος να συνεχίσουν τον αγώνα και αυτό θα κάνουν.    

 

 

Οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις 

Κατηγορία: