Συγκέντρωση Συνταξιούχων έξω από το Υπουργείο Εργασίας

Για άλλη μια φορά ο Υπουργός Εργασίας αρνήθηκε, έτσι θελικά, να δεχθεί τους αντιπροσώπους 2.500.000 συνταξιούχων. Μια άρνηση που κρατάει εκ μέρους του 8 ολόκληρους μήνες!!!

          Οι συνταξιούχοι που κατά χιλιάδες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των συνδικαλιστικών τους οργανώσεων πορεύθηκαν στο Υπουργείο Εργασίας όπου βρέθηκαν για πολλοστή φορά απέναντι στο «ΟΧΙ» του Υπουργού να κουβεντιάσει με τους αντιπροσώπους τους προβλήματα όπως την επαναφορά της 13ης – 14ης σύνταξης και του ΕΚΑΣ με τον τρόπο που δινόταν πριν μπουν ηλικιακά κριτήρια, την αποκατάσταση των «κουρεμένων» συντάξεων μας, και άλλα καυτά και επίκαιρα προβλήματα των συνταξιούχων που προκάλεσαν οι πολιτικές της Κυβέρνησης, Ευρ. Ένωσης, Κεφαλαίου. Όπως ακόμα και για να εκφράσουν την αντίθεση τους στη λαίλαπα των νέων αντιλαϊκών μέτρων που έρχονται…

          Οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις καταγγέλλουν την προκλητική στάση του Υπουργού εργασίας και δηλώνουν στη κυβέρνηση ότι η αδιαλλαξία της θα σπάσει κάτω από τον συνεχή αγώνα των συνταξιούχων έως ότου δικαιωθούν. Και θα δικαιωθούν.

          Η σημερινή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία καθώς και οι προηγούμενες με πρόσφατη αυτή στις 10/12/2014 στο Σύνταγμα, κάτω από συνεχή βροχή, υποδηλώνει ότι οι συνταξιούχοι και οι οργανώσεις τους θα βρίσκονται μέρα – νύχτα αγωνιστικά στα «πόδια τους» και τώρα και στο μέλλον με όποια κυβέρνηση μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματα τους.

Ο δρόμος του αγώνα για τους συνταξιούχους είναι μονόδρομος. Συνεχίζουμε.

Κατηγορία: