Όποιος θέλει την ειρήνη στην μέση Ανατολή πρέπει να βροντοφωνάξει ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ.

Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας των Συνταξιούχων ΙΚΑ καλεί τα Σωματεία μέλη της και όλους τους συνταξιούχους να εκφράσουν την σταθερή αταλάντευτη αλληλεγγύη τους στον πολύχρονο αιματηρό αγώνα του Παλαιστινιακού λαού, ενάντια στην συνεχιζόμενη βάρβαρη ισραηλινή κατοχή με την στήριξη των Αμερικανών και Ευρωπαίων ιμπεριαλιστών.

Όποιος θέλει την ειρήνη στην μέση Ανατολή πρέπει να βροντοφωνάξει ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ.

Να μην περάσει η αντιστροφή της πραγματικότητας που επιχειρούν οι βρώμικοι ιμπεριαλιστικοί μηχανισμοί προπαγάνδας που δικαιολογούν για χρόνια τα ισραηλινά εγκλήματα και προσπαθούν να παρουσιάσουν ως «τρομοκρατία» και έγκλημα την δίκαιη αντίσταση του παλαιστινιακού λαού.

Καταδικάζουμε την στάση της ελληνικής κυβέρνησης και όλων όσων στηρίζουν το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ και απαιτούμε να σταματήσει εδώ και τώρα κάθε υποστήριξη. Απαιτούμε να φέρουν πίσω άμεσα την ελληνική φρεγάτα που έστειλαν για να στηρίξουν τους δολοφόνους των λαών της μέσης ανατολής.

Δεν έχει κανένα δικαίωμα η ελληνική κυβέρνηση να εκθέτει το λαό μας στους άμεσους, τεράστιους κινδύνους που συνεπάγεται η συμμετοχή και στήριξη σε αυτό το βάρβαρο δολοφονικό κράτος του Ισραήλ μακρύ χέρι του Αμερικανονατοϊκου ιμπεριαλισμού σε βάρος και στην υποταγή των λαών της περιοχής.

  • Γι αυτό και απαιτούμε τον τερματισμό της Ισραηλινής κατοχής.
  • Ελεύθερη Παλαιστίνη στα σύνορα του 67 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ.
  • Επιστροφή όλων των προσφύγων στις εστίες τους και όλων όσων κρατούνται στις Ισραηλινές φυλακές.

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Κατηγορία: