Η ΣΕΑ χαιρετίζει τους χιλιάδες συνταξιούχους που πήραν μέρος στη μεγαλειώδη Πανελλαδική Συγκέντρωση στην Αθήνα το Σάββατο 15/12

Η ΣΕΑ χαιρετίζει τους χιλιάδες συνταξιούχους που πήραν μέρος στη μεγαλειώδη Πανελλαδική Συγκέντρωση στην Αθήνα το Σάββατο 15/12. Από κάθε γωνιά της χώρας συνέρευσαν εκατοντάδες μπλοκ των συλλόγων συνταξιούχων, ανταποκρινόμενοι με ενθουσιασμό στο κάλεσμα της ΣΕΑ και των Σωματείων τους. Το μήνυμα της συγκέντρωσης είναι καθαρό. «Με ψίχουλα και ψέματα δεν μας ξεγελάτε- δεν ξεχνάμε τις κλεμμένες κατακτήσεις μας- διεκδικούμε όλα όσα μας ανήκουν». Συνεχίζουμε να βαδίζουμε σταθερά, αποφασιστικά, με περηφάνια στο δρόμο του αγώνα. Δεν θα υποστείλουμε τις σημαίες μας.

Συνάδελφοι–Συναδέλφισσες
Παραμένουμε σε  αγωνιστική επαγρύπνηση και ετοιμότητα. Οι ελιγμοί της κυβέρνησης δεν μας καθησυχάζουν. Η ακύρωση της περικοπής της προσωπικής διαφοράς είναι μια σημαντική νίκη μας, όμως δεν θα σταματήσουμε εδώ, γιατί η επίθεση στα ασφαλιστικά και εργατικά δικαιώματα θα συνεχιστεί. Σε συστράτευση με το εργατικό κίνημα θα κλιμακώσουμε την πάλη μας για να ανατρέψουμε την αντιλαϊκή πολιτική της ΕΕ και των κυβερνήσεων, που υπηρετούν τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου.

Συνάδελφοι–Συναδέλφισσες
Κατά την επίσκεψή μας στο Μέγαρο Μαξίμου εκπρόσωπος του γραφείου του Πρωθυπουργού δεσμεύτηκε να ορίσει συνάντηση της ΣΕΑ με τον ίδιο, στον οποίο έχουμε ήδη αποστείλει το υπόμνημα με τα αιτήματά μας. Μετά την συνάντηση θα υπάρξει άμεση ενημέρωσή σας για τα αποτελέσματά της.

Δυναμώνουμε την πάλη μας. Μαζικοποιούμε τα σωματεία μας.

Συνεχίζουμε ακούραστοι.

 

 

Κατηγορία: