Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων καταγγέλλει την βάρβαρη επίθεση των αστυνομικών δυνάμεων και των ΜΑΤ ενάντια στους συνταξιούχους.

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών  Οργανώσεων καταγγέλλει την βάρβαρη επίθεση των αστυνομικών δυνάμεων και των ΜΑΤ ενάντια στους συνταξιούχους, που διαδήλωναν με πορεία προς το Μέγαρο Μαξίμου για να εκφράσουν την διαμαρτυρία τους στον πρωθυπουργό, για όλες τις περικοπές που έχουν υποστεί σε όλα τους τα δικαιώματα.

Την ευθύνη για την βάρβαρη επίθεση την φέρνει ακέραια η κυβέρνηση και προσωπικά ο  Πρωθυπουργός.  

Οι Συνταξιούχοι δεν πρόκειται να σκύψουν το κεφάλι κάτω από οποιαδήποτε συνθήκες δεν θα νομιμοποιήσουν ποτέ στη συνείδηση τους ότι τους έχει περικοπεί.

Συνεχίζουμε τον αγώνα με σημαία τα αιτήματα μας, με συγκεντρώσεις σε όλη τη Χώρα την σκυτάλη παίρνει η Πελοπόννησο στη Πάτρα 5/10, στη Κρήτη στο Ηράκλειο 5/10, στην Ήπειρο στην Άρτα 6/10, στη Θεσσαλία στη Λάρισα 7/10, στη Στερεά Ελλάδα στη Λαμία 7/10, στη Μακεδονία στην Θεσσαλονίκη 12/10, στη Θράκη στην Κομοτηνή 13/10.

Συμμετέχουμε στους αγώνες του εργατικού κινήματος μαζί με τα παιδιά μας για τα νέα αντεργατικά μέτρα που τους ετοιμάζουν, κατάργηση Συλλογικών Συμβάσεων, απολύσεις, ελαστικά ωράρια κ.α.

Καλούμε τους συνταξιούχους να γραφτούν στα Σωματεία τους και να καταγγείλουν την βάρβαρη επίθεση της κυβέρνησης σε βάρος τους, μαζικοποιώντας πιο αποφασιστικά τις συγκεντρώσεις.  

Οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις

Κατηγορία: